Vastuuvapauslauseke. Tervetuloa tälle sivustolle, jonka omistaa ja jota ylläpitää Bioclin ja / tai Bioclin tytäryhtiö, tytäryhtiö tai niihin liittyvät yritykset (näissä käyttöehdoissa “Bioclin” tarkoittaa yhteisesti Bioclin, Inc. ja sen tytäryhtiöt, yhteistyökumppanit ja siihen liittyvät yritykset) (jäljempänä “site”). Bioclin ylläpitää sivustoa palveluna sen kävijöille, edellyttäen, että seuraavat sivuston käyttöä koskevat ehdot täyttyvät (“käyttöehdot”). Kun käytät sivua, hyväksyt käyttöehdot; jos et hyväksy käyttöehtoja, et saa käyttää sivustoa. Bioclin
pidättää itsellään oikeuden muuttaa sivuston sisältöä ja näitä käyttöehtoja ajoittain ilman erillistä ilmoitusta.

Sivuston sisällön käyttö.
Voit katsella, ladata ja tulostaa sivuston sisältöä soveltaen seuraavia ehtoja: (a) Sisältöä saa käyttää vain tiedotustarkoitukseen; ja (b) sisältöä ei saa muokata tai muuttaa millään tavalla. Et voi julkaista, jaella, luoda uusia versioita teksteistä tai muuten käyttää sisältöä muuten kuin miten tässä selostetaan.

Et saa lavastaa tai käyttää hyväksi mitäänBioclinin tavaramerkkiä, logoa tai muita luottamuksellisia tietoja (kuten kuvia, tekstiä, sivun asettelun tai muoto) ilman nimenomaista kirjallista suostumusta Biocliniltä. Et saa käyttää mitään sisällönkuvauskenttää tai muuta “piilotettua tekstiä” hyödyntäen Bioclinin nimeä tai tavaramerkkejä ilman nimenomaista kirjallista suostumusta Biocliniltä. Et saa käyttää mitään Biocliinn logoa tai muuta sen omistamaa grafiikkaa tai tavaramerkkiä osana linkkiä ilman nimenomaista kirjallista lupaa.

Sinulla ei ole mitään omistusoikeuksia mihinkään sivuston sisältöön. Luvaton käyttö voi johtaa juridisiin toimenpiteisiin Bioclinin puolelta.

Sivustolla olevat lausunnot koskien Bioclinin tulevaisuuden näkymiä ovat “eteenpäin lausumia” lakien mukaisesti. Ei ole varmuutta siitä, saavutetaanko kaikkia tuloksia ja todelliset tulokset voivat poiketa merkittävästikin niistä oletuksista, arvioista ja tiivistelmistä, mitä sivustolla kerrotaan. Tärkeät tekijät, jotka voivat vaikuttaa todellisten tulosten merkittäviin muutoksiin kuuluvat, mutta eivät rajoitu Bioclinin SEC-arkistoihin.

Arviot, Kommentit, viestintä ja muu sisältö. Voit lähettää kommentteja tai muuta sisältöä, kunhan sisältö ei ole säädytöntä, laitonta, uhkaavaa tai halventavaa ja kunhan sisällössä ei loukata tai hyökätä kolmannen osapuolen yksityisyyttä kohtaan. Edelleen, kommenttisisältö ei saa sisältää viruksia, massapostituksia, ketjukirjeitä tai minkäänlaista roskapostia.
Et voi käyttää väärää sähköpostiosoitetta, varastaa toisen henkilön tai yhteisön identiteettiä tai muuten johtaa harhaan alkuperän tietoja.

Lähettämällä tietoja annat Bioclinille yleisen, maksuttoman, ikuisen, peruuttamattoman ja täysin luovutuskelpoisen oikeuden jäljentää, käyttää, muokata, julkaista, kääntää, hyödyntää edelleen, jakaa ja näyttää tällaista sisältöä kaikkialla maailmassa missä tahansa mediassa. Lähettämällä tietoja myös vakuutat, että sisältö pitää paikkansa; omistat tai sinulla on lupa käyttää kyseistä sisältöä; ja että sisältöjen käyttö ei vahingoita henkilöä tai yhteisöä.

Bioclin tarjoamat tuotteet ja palvelut sivustolla. Bioclin tarjoaa sivustolla tuotteita ja palveluita. Kun ilmoittat haluavasi tuotteen tai palvelun Bioclinin sivustolta, hyväksyt erityisen sopimuksen, jota sovelletaan kyseiseen tuotteeseen tai palveluun. Käyttäjää koskevat tämän sivuston tuotetta tai palvelua säätelevät sopimusehdot ovat niiden sopimuksissa, jollei niistä ole erikseen sopimusta. Bioclin ei takaa minkä tahansa tuotteen kuvauksen tai tämän sivuston sisällön olevan täysin tarkkaa, ajan tasalla olevaa, luotettavaa tai virheetöntä.