Vaikuttavat aineet

Yksi tärkeimmistä aineistamme on patentoitu, kasvipohjainen, bioaktiivinen 2QR-yhdistelmä. Uskomme, että on parempi suojata vaginan luonnollinen bakteeritasapaino, kuin ainoastaan hoitaa syntyneitä oireita. Tämä metodi on tehokas, auttaa nopeasti, ennaltaehkäisee vaivojen syntyä ja uusiutumista eikä sillä ole havaittu sivuvaikutuksia.

2QR video

Mikä 2QR-yhdistelmä on?

2QR-yhdistelmällä on ainutlaatuinen kyky neutralisoida haitallisia mikrobeja, kuten hiivaa ja haitallisia bakteereita. Sitä voi käyttää muun lääkityksen rinnalla.

2QR-yhdistelmä on johdettu Aloe Barbadensis –lehden luonnollisesta mehusta. Saamme aloe-geelin Curacaosta USA:sta muutamasta eri paikasta. Kasvupaikasta, auringonvalon määrästä, sateesta ja korjuuajankohdasta riippuen väri vaihtelee läpikuultavasta vaaleaan tai tummaan meripihkaan. Tuoksu voi myös vaihdella riippuen aloen kasvualueesta.

Multi-Gyn -tuotteiden turvallisuus ja teho ovat taattuja geelin väristä riippumatta. Voit aina olla yhteydessä meihin, jos sinulla on kysymyksiä liittyen tuotteeseen tai geelin väriin.

Antibiootit/Antimykootit

Antibiootteja ja antimykootteja käytetään yleisesti emättimen erilaisten vaivojen ja tulehdusten hoitoon. Vaikka ne voivat olla tehokkaita tulehdusten hoitoon, niillä on myös voimakas vaikutus koko kehon terveyteen.

Metronidazoli on yleinen antibiootti bakteerivaginoosin hoitoon. Lääkkeen käyttö voi kuitenkin aiheuttaa ikäviä sivuvaikutuksia, kuten sydämen lyöntitiheyttä, ihon kuumotusta tai punoitusta, kihelmöintiä, pahoinvointia ja oksentelua.

Multi-Gyn –tuotteet tasapainottavat emättimen normaalia bakteerikantaa paikallisesti, eikä niillä ole havaittu sivuvaikutuksia kehosi muihin alueisiin. Lue lisää siitä, miten Multi-Gyn –tuotteet toimivat ja millaisia vaikutuksia niillä on kehoosi!

miten se toimii

Etkö ole varma mitä tuotetta tarvitset? Kokeile tuotevalitsintamme löytääksesi oikean tuotteen!